Sådan eksporteres data fra webCRM

WebCRM er en etableret dansk CRM, der fungerer som Simply. Standardversionen findes på dansk, hvilket kan være et problem for ikke-dansktalende. Du kan dog ændre konfigurationen af CRM-sprog ved at logge ind med dine legitimationsoplysninger og følge nedenstående trin.

Sådan finder du indstillingerne i webCRM

Tryk på Konfiguration i øverste højre hjørne, og vælg Brugere i det nye vindue. Under Brugere skal du trykke på blyantikonet ved siden af dit navn for at begynde at redigere detaljerne.

webCRM

Rul ned og vælg engelsk i rullemenuen ved siden af Sprog. Tryk derefter på Gem i øverste venstre hjørne for at gemme ændringerne.

For at sprogændringen skal anvendes, skal du genindlæse hovedmenuen ved at trykke på Startside i øverste venstre hjørne.

Sådan hentes data fra WebCRM

Inden du begynder at eksportere data fra WebCRM, skal du gå til Hjælpeprogrammer og vælge Oversigter.

I det nye vindue skal du trykke på plus-ikonet for at oprette en ny oversigt.

WebCRM oversigter

I vinduet Opret oversigt skal du definere det modul, som du opretter oversigten til. Derefter bliver du bedt om at indtaste oversigtsnavnet.

Data Display WebCRM

Tryk på Gem for at bekræfte oprettelsen af oversigten.

Når oversigten er oprettet, skal du vælge de relevante kolonner og felter under fanen Vis data. Vælg de foretrukne indstillinger, og tryk på Gem i øverste venstre hjørne.

Gentag hele denne proces for alle nødvendige moduler i WebCRM.

Når du opretter oversigterne for alle moduler, skal du gå tilbage til listevisningen af oversigter og trykke på øjeikonet i venstre side af oversigtsnavnet.

Dette åbner et nyt pop-up-vindue med oversigtsindstillingerne. Vælg den ønskede mulighed ved hjælp af de blå ikoner – du kan eksportere oversigten i Excel, Word eller udskrive den. Hold markøren over hvert ikon for at se, hvilke handlinger du vil udføre ved at klikke på dem.

Oversigt Eksporter ikoner
Opdateret den 11/12/2019