Sådan styres projekter i Simply CRM

Et projekt repræsenterer en meget organiseret arbejdsopgave, der indeholder specifikke mål, budgetter, fremskridtsparametre osv.

I Simply CRM giver projekter dig mulighed for at definere budgetter, opgaver, mål og afsætte tid til dine arbejdsprocesser. Projekter kan også hjælpe dig med at identificere og løse problemer hurtigere samt lette teamarbejde og samarbejde.

Opret projekter manuelt

Du kan oprette projekter manuelt ved at åbne projektmodulet og indtaste projektdetaljerne. For at gøre dette skal du blot trykke på knappen Tilføj projekt i øverste højre hjørne af modulet Projekter.

Når du indtaster de nødvendige projektoplysninger, skal du trykke på Gem for at bekræfte oprettelsen af projektregistreringen.

Oversigtsvisning

I Simply CRM har projekter en speciel oversigtsvisning, der indeholder nøglemålinger og nøglefelter, der er baseret på projektets prioritet og fremskridt.

Kun projekter, der indeholder fakturerbare opgaver og fakturerede timer, får widgeten Project Metrics vist.

Feltinformation

I den følgende tabel opdeles alle de oplysninger, der findes i modulet Projekter.

Mark Beskrivelse
Projekt navn Angiv projektets navn (dette felt er obligatorisk)
Start dato Indstil startdatoen for projektet
Mål slutdato Indstil målslutdatoen for projektet
Faktisk slutdato Angiv den faktiske slutdato for projektet
Status Konfigurer projektets status
Type Vælg projekttype
Fremskridt Angiv projektets forløb
Målbudget Indstil projektets målbudget

Hurtigt oprette projekter

Hvis du ikke har tid til at indtaste alle projektoplysninger, kan du bruge indstillingen Hurtig oprettelse og kun indtaste de grundlæggende projektoplysninger.

For hurtigt at oprette et projekt skal du trykke på plusikonet i topmenuen og vælge Projekt.

Indtast de grundlæggende projektoplysninger i det nye vindue, og tryk på Gem.

Importer projekter

Simply CRM giver dig mulighed for at importere tusindvis af projekter fra en ekstern .vcf- eller .csv-fil. Denne mulighed sparer tid, hvis du har brug for at håndtere et stort antal projekter. Lær mere om import af poster i vores detaljerede guide .

Eksport projekter

I lighed med andre poster kan projekter hurtigt eksporteres fra Simply CRM i form af et regneark. For at eksportere et projekt skal du åbne modulets startside og trykke på knappen Mere. Vælg Eksporter, og vælg dine foretrukne indstillinger, før du starter processen med at eksportere filer.

Associer projekter med andre poster

Du kan knytte dine projekter til andre moduler og poster i Simply CRM at skabe et mere komplet overblik over de vigtigste oplysninger. Den følgende tabel skitserer, hvilke poster der kan tilknyttes projekter.

Vigtigt: Som standard er alle kommentarer til projekter markeret som interne.

Opret projektopgaver

En projektopgave repræsenterer en mindre arbejdsopgave inden for et projekt, typisk tildelt til en bruger eller gruppe, der skal udføre den i en bestemt tidsperiode.

For at oprette en projektopgave skal du åbne projektopgaver-modulet og trykke på knappen Tilføj projektopgave i øverste højre hjørne.

Udfyld projektopgavedetaljerne og tryk på Gem.

Alternativt kan du også oprette en projektopgave ud fra den detaljerede visning af et specifikt projekt eller en projektmilepæl ved hjælp af knappen skitseret i det følgende billede.

Når du har trykket på knappen Tilføj projektopgave i detaljeret visning af et bestemt projekt, skal du indtaste projektopgavedetaljerne og trykke på Gem.

Opret projektmilepæle

En projekts milepæl repræsenterer et vigtigt øjeblik i et projekts livscyklus. Det bruges til at betegne væsentlige resultater og overvåge et projekts overordnede fremskridt.

For at oprette en projektmilepæl skal du åbne modulet Projektmilepæle ved at vælge det under fanen Projekter i menuen til venstre.

I det nye vindue skal du trykke på knappen Tilføj projektmilepæl i øverste højre hjørne og indtaste milepælsoplysningerne. Tryk på Gem.

Husk, at projektmilepæle også kan oprettes ud fra den detaljerede visning af et specifikt projekt, som vist nedenfor.

Opdateret den 24/04/2021