Sådan tilføjer du faktureringsoplysninger

De følgende trin beskriver processen med at tilføje faktureringsoplysninger til din konto.
1. Vælg Fakturering under din avatar i øverste højre hjørne

2. Sørg for, at antallet af brugere er korrekt, og klik på knappen Tilføj faktureringsoplysninger øverst på siden.

3. Tilføj dit kreditkortnummer, udløbsdato og CVC-koden (normalt placeret på bagsiden af kortet).
4. Klik på Gem kort.

• Dernæst vil du se 3dSecure-bekræftelsestrin, der kan variere afhængigt af din kortudbyder.

5. Sidste trin er bekræftelsen.

Når denne proces er fuldført, gemmes kortet i dine faktureringsindstillinger.

Hvis du har problemer eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på support@simply-crm.com eller via chatvinduet på din konto.

Opdateret den 24/05/2022