1. Hjem
  2. Konfiguration simpelthen
  3. /
  4. Avanceret funktionalitet
  5. /
  6. Sådan tilføjes eller redigeres felter i et modul

Sådan tilføjes eller redigeres felter i et modul

Simply CRM giver dig mulighed for at tilpasse din postvisning ved at tilføje eller redigere felter i modulerne.

Sådan tilpasses din optagelsesvisning

I Simply CRM har hvert modul et defineret antal felter og blokke, der bruges til at gemme information. Indstillingen Modullayouts & felter giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede felter, redigere eksisterende feltegenskaber eller flytte felterne på tværs af forskellige blokke.

Der er to måder at åbne indstillingen Modullayouts & felter på.

Du kan åbne den ved at udvide rullemenuen Bruger i øverste højre hjørne og vælge Indstillinger. Gå derefter til Modulstyring og vælg funktionen Modullayouts & felter.

Alternativt kan du åbne denne funktion ved at gå gennem et eksisterende modul. I dette tilfælde skal du åbne et modul, f.eks. Muligheder, og vælge indstillingen Tilpas i øverste højre hjørne.

Der går du til muligheder Layouts & felter.

Opret en brugerdefineret blok

Hvert modul i Simply leveres med et par standardblokke, men du kan altid tilføje flere blokke til dine moduler. Følg instruktionen herunder for at oprette en brugerdefineret blok.

Tryk på knappen Tilføj blokering. Angiv bloknavnet og konfigurer indstillingen Tilføj efter ved at vælge en blok i rullemenuen. Klik på Gem.

Tilføj et brugerdefineret felt

Du kan yderligere udvide dine moduler ved at tilføje brugerdefinerede felter til at supplere standardeksemplerne.

For at oprette et brugerdefineret felt skal du trykke på knappen Tilføj tilpasset felt til højre. Indtast feltoplysningerne i det resulterende pop-up-vindue.

Du kan konfigurere feltnavnet i feltet Label Name og specificere feltlængden i den anden obligatoriske mulighed.

Glem ikke at angive standardværdien og aktivere eller deaktivere specialfeltegenskaber til dit brugerdefinerede felt.

Når du har indtastet alle relevante oplysninger, skal du klikke på Gem.

Simply CRM understøtter Simply CRM en række forskellige felttyper. Fortsæt med at læse for en detaljeret oversigt over alle tilgængelige felttyper.

Opret et brugerdefineret Picklist-felt

Ud over standardfelter kan du også tilføje Picklist-felter til din forekomst af Simply CRM . Følg instruktionerne nedenfor for at oprette et nyt felt med pickliste.

Tryk på knappen Tilføj tilpasset felt i øverste højre hjørne, og indtast feltoplysningerne i den resulterende pop-up-boks. Vælg Picklist som felttype.

Derefter kan du begynde at tilføje Picklist-værdier. Indtast værdi L1, og tryk på Enter for at tilføje en Picklist-værdi. Du kan gentage dette, indtil du har det nødvendige antal værdier.

Indstil standardfeltværdien, og marker eller fjern markeringen af de specifikke feltegenskaber, der er anført i pop op-boksen.

Når du er færdig med at tilføje alle detaljer, skal du trykke på Gem for at oprette dit brugerdefinerede valglistefelt.

Omarrangere felter

Simply CRM kan du frit omarrangere dine felter og flytte dem på tværs af blokke. Følg disse trin for at omarrangere dine felter:

1. Klik på det felt, du vil flytte, i layoutene og felterne i et specifikt modul.
  2. Træk feltet til dine foretrukne placeringer.
  3. Tryk på knappen Gem layout for at bekræfte ændringerne.

Rediger feltegenskaber

Du kan redigere feltegenskaber for at tilpasse feltindstillingerne i Simply CRM . Yderligere kan du bruge indstillinger som Quick Create, Mass Edit og Key Field View til let at konfigurere dine felter.

For at starte redigering af feltegenskaber skal du trykke på blyantikonet, der vises, når du holder musepekeren over et felt. Dette åbner et pop op-vindue med alle de indstillinger, du kan konfigurere.

Når du er færdig med at tilpasse feltegenskaber, skal du klikke på Gem for at bekræfte ændringerne.

Vigtigt: Visse felter kan ikke redigeres, fordi det ville føre til inkonsekvens i CRM. For eksempel inkluderer dette obligatoriske felter. Fanen Relaterede moduler indeholder felter, der er markeret som Header eller Key felter.

Gør felter obligatoriske eller ikke-obligatoriske

Simply CRM kan du have fuld magt over felter. Dette betyder, at du kan vælge, hvilke felter der er obligatoriske eller ikke-obligatoriske. Obligatoriske felter skal altid udfyldes, og du kan ikke oprette eller importere poster uden at indtaste data i de obligatoriske felter.

Dette er, hvordan du kan gøre et felt obligatorisk på Simply.

Klik på knappen Rediger felt for at åbne popup-boksen til redigering og markere afkrydsningsfeltet Obligatorisk felt. Tryk på Gem for at anvende ændringen.

Alternativt kan du bare klikke på den obligatoriske indstilling i feltet.

Hvis du vil gøre et felt ikke-obligatorisk, skal du følge den samme procedure, men fjerne markeringen i feltet obligatorisk felt.

Vigtigt: Nogle felter kan ikke gøres ikke-obligatoriske. F.eks. Skal feltet Efternavn i Kontakter være obligatorisk for at oprette en forbindelse mellem moduler.

Når en administrator forsøger at markere et felt i en eksisterende arbejdsgang, liste, mailroom-handling osv., Modtager han en advarsel om ændringen.

Slet felter

Hvis du ikke længere har brug for dine brugerdefinerede felter, eller du ikke er tilfreds med felterne, kan du slette dem ved at trykke på papirkurvsikonet.

Du kan slette en brugerdefineret blok ved at trykke på knappen Slet brugerdefineret blok i øverste højre hjørne.

Når du sletter et brugerdefineret felt, vil alle tilknyttede data gå tabt. Hvis du vil bevare dataene, kan du skjule feltet for at gøre dem usynlige for andre brugere.

Du kan stadig se de skjulte felter ved at trykke på knappen Vis skjulte felter i øverste højre hjørne.

Vigtigt: Du kan ikke slette standardfelterne, da de kun kan skjules.

Skjul felter

Hvis du har brug for at bevare dataene inden for de felter, du ikke længere har brug for, kan du bruge indstillingen Skjul. Følg instruktionerne herunder for at skjule et brugerdefineret felt.

Klik på indstillingen Rediger i form af en blyant inden for et felt.

I den resulterende pop-up skal du trykke på skyderen, der siger Vis felt for at slå den fra. Klik på Gem for at opdatere feltegenskaber.

Vigtigt: Både standard- og brugerdefinerede felter kan skjules. Obligatoriske felter kan dog aldrig skjules.

Opdateret den 11/12/2019