1. Hjem
  2. Konfiguration simpelthen
  3. /
  4. Kom i gang
  5. /
  6. Grundlæggende funktionalitet
  7. /
  8. Sådan sender du e-mails fra dit domæne ved hjælp af Simply CRM

Sådan sender du e-mails fra dit domæne ved hjælp af Simply CRM

Simply CRM kommer med en integreret Mail Manager, der giver dig mulighed for at sende e-mails direkte fra dit Simply-dashboard. Du kan bruge Mail Manager til at modtage alle e-mails til din Simply CRM instans eller til at sende dem fra din personlige e-mailadresse.

Hvis du ønsker at sende beskeder fra en e-mailadresse, der er registreret på dit domæne (f.eks. taylor@mybusiness.com), skal du konfigurere SPF-registreringer på dit domæne. Denne vejledning vil forklare, hvordan du opsætter SPF-poster og sikrer, at de beskeder, der sendes fra din tilpassede e-mail, leveres til modtagerne.

Sådan konfigureres SPF-poster

SPF-registreringer (eller Sender Policy Records) bruges til at forhindre andre i at sende beskeder på dine vegne. For at konfigurere dem skal du først have adgang til kontrolpanelet hos din hosting- eller domæneudbyder.

Hvis du har brug for at tilføje en ny SPF-record, skal du tilføje:

klient-domænenavn.com. IN TXT "v=spf1 +a +mx include:_spf.simplyhq.com -all" .

Hvis du allerede har en SPF-record, kan du tilføje include:_spf.simplyhq.com .

Disse registreringer vil bekræfte vores service og give dig mulighed for at sende e-mails fra dit domæne ved hjælp af Simply CRM .

Hvis du administrerer dit domæne med cPanel, vil du kunne få adgang til kontrolpanelet ved at besøge example.com/cpanel eller https://example.com:2083 . Du skal blot udskifte eksemplet med dit domænenavn.

Alternativt kan du få adgang til dit kontrolpanel ved at logge ind på klientområdet hos din hostingudbyder og vælge Domæner .

Uanset hvordan du får adgang til dit kontrolpanel, skal du logge ind på det ved hjælp af administratoroplysninger, du modtog fra din hostingudbyder, da du første gang tilmeldte dig deres hostingtjeneste.

Når du logger på cPanel, skal du vælge E-mail-levering under sektionen E-mail.

Klik derefter på knappen Administrer ud for dit domænenavn.

Rul ned til Yderligere indstillinger og medtag en ny post ved at klikke på Tilføj et nyt "+inkluder" element .

Indtast include:_spf.simplyhq.com i den resulterende pop-up.

Ved at tilføje denne SPF-record tillader du din Simply CRM instans at sende e-mails fra dit domænenavn.

Bemærk: Hvis du har problemer med at konfigurere SPF-poster på egen hånd, er du velkommen til at kontakte din hostingsupport. De fleste hostingfirmaer konfigurerer SPF-posterne på dine vegne gratis.

Når du har konfigureret SPF-registreringerne, er du klar til at begynde at sende e-mail til dine kontakter ved hjælp af din tilpassede e-mailadresse direkte fra din Simply CRM .

Opdateret den 15/11/2021