1. Hjem
  2. Konfiguration simpelthen
  3. /
  4. Kom i gang
  5. /
  6. Grundlæggende funktionalitet
  7. /
  8. Sådan opretter og bruger du knapper i Simply CRM

Sådan opretter og bruger du knapper i Simply CRM

Simply CRM giver dig mulighed for at konfigurere knapper til hurtigt at udføre forskellige handlinger fra de detaljerede visninger af poster i dine moduler, f.eks. Kontakter, organisationer, muligheder osv.

For at begynde at bruge knapper skal du åbne Indstillinger og vælge Apps under App Management . I det nye vindue skal du rulle ned gennem de tilgængelige applikationer, indtil du finder knapper . Tryk på knappen Aktivér i nederste højre hjørne for at tænde for applikationen.

Når den er aktiveret, bliver knappen rød og siger Deaktiver . Til venstre vises en ny knap, der giver dig mulighed for at konfigurere indstillinger eller afinstallere programmet. Dette betyder, at du har aktiveret knapperne- appen i Simply CRM .

Sådan konfigureres knapper

Når du aktiverer knappen Knapper i Simply CRM , skal du trykke på knappen Valg i venstre hjørne af boksen Knapper på siden Apps . Vælg Indstillinger i rullemenuen for at åbne knapperne modul.

Alternativt kan du få adgang til knappemodulet ved hjælp af følgende sti: Indstillinger > Andre indstillinger > Knapper .

I modulet skal du trykke på knappen Ny knap i øverste venstre hjørne.

Dette åbner et nyt vindue, hvor du kan konfigurere dine knapindstillinger og detaljer.

Først skal du bruge modulfeltet til at vælge det modul, som knappen skal bruges i. Derefter bliver du bedt om at indstille navnet på knappen, dvs. teksten, der vises på knappen ved hjælp af feltet Button Title.

Du kan også indstille det ikon / etiket , der vises på knappen, samt vælge dets rækkefølge. Sekvens bestemmer i hvilken rækkefølge knapperne vises i det valgte modul, hvis du opretter mere end en enkelt knap til dit modul.

Sekvensfeltet kræver en numerisk værdi. Hvis du vil have knappen vist, skal du blot indtaste 1. Input 2 for at placere knappen på anden plads osv. Hvis du lader dette felt være tomt, vises knapperne i den samme rækkefølge, som du oprettede dem ved hjælp af modulet .

Vigtigt: Som standard er den første knap placeret i yderste højre hjørne. Alle efterfølgende knapper placeres til venstre for den første knap.

Her kan du også specificere knapfarven. For at konfigurere udseendet på din knap skal du blot trykke på den blå boks ved siden af ikonet.

Aktiv angiver, om knappen vil være tilgængelig i det valgte modul.

Funktionen Felter på pop-up giver dig mulighed for at konfigurere, hvilke felter der vises, når du klikker på knappen. Hvis du lader denne indstilling være tom, opdaterer Simply CRM kun de oplysninger, der er angivet i indstillingen Stille feltopdatering . Dette gøres automatisk, og du vil ikke se nogen popups, når du trykker på din knap.

Hvis du vælger felter i indstillingen Felter på pop-up , skal du indstille deres værdier i den popup, der vises, når du klikker på knappen. Hvis du konfigurerer indstillingen Silent Field Update sammen med Fields on Popup , opdateres det stille felt først, når du har indtastet værdierne for popup-felterne.

Silent Field Update giver dig mulighed for automatisk at opdatere bestemte felter, dvs. oplysninger, når du trykker på knappen.

Vigtigt: Du vil ikke være i stand til at ændre indstillingerne for felter under Popup eller Silent Field Update uden først at vælge et modul til din knap.

Betingelserne giver dig mulighed for at specificere visse kriterier, der automatisk aktiverer eller deaktiverer din knap i modulet. Hvis du har flere betingelser og vil have dem alle opfyldt, skal du bruge indstillingen Alle betingelser . Hvis du kun har brug for en betingelse (ud af mange forhold), skal du bruge Eventuelle betingelser .

Hvis du skal tilføje nye betingelser, skal du bruge knappen Tilføj betingelse . Vælg det felt, du vil være betinget, og specificer, hvilke kriterier det valgte felt skal opfylde.

Når du er færdig med at konfigurere alle knapindstillingerne, skal du trykke på knappen Gem nederst på skærmen.

Sådan bruges knapper

Når du har konfigureret dine knapper, bliver de automatisk tilgængelige i de moduler, du har angivet til dem. Hvis du for eksempel angiver Kontakter som modulet i knapindstillingerne, finder du din knap, når du åbner den detaljerede visning af en kontaktpost fra Kontakter-modulet.

For at få adgang til den detaljerede visning skal du åbne modulet og vælge en post fra listevisningen.

I den detaljerede visning af en post finder du din knap i øverste højre hjørne.

Når du trykker på knappen, udfører du automatisk de handlinger, der er angivet i indstillingen Silent Field Update eller modtager en popup, som defineret i indstillingen Fields on Popup . Nedenfor ser du et eksempel på et popup-vindue, der beder dig om at overskrive felterne Fornavn og Efternavn , når du trykker på knappen.

Når du trykker på Gem , vil knappen automatisk anvende de ændringer, du har indtastet i pop op, samt udføre ændringerne i stille feltopdatering defineret i knapindstillingerne.

Opdateret den 05/08/2020