Sådan integreres E-conomic med Simply CRM

Simply CRM giver dig mulighed for at integrere E-conomic med din Simply-instans for bedre at spore dine betalinger og regnskabsoplysninger. Denne integration giver dig et klart overblik over alle dine E-conomic oplysninger inden for CRM.

Følg instruktionerne herunder for at konfigurere E-conomic-modulet i Simply CRM .

Sådan konfigureres E-conomic

Bemærk, at E-conomic nu er forhåndsinstalleret i Simply CRM . Hvis du er en eksisterende kunde, og du ikke har E-conomic, skal du kontakte vores supportteam. De installerer E-conomic modulet for dig.

Hvis du ikke allerede har en E-conomic-konto, skal du oprette en ny konto på E-conomic-webstedet .

Når du har konfigureret din E-conomic-konto, skal du bevise den med adgang til Simply CRM modulet, som du kan gøre ved at følge nedenstående link:

I det nye vindue skal du klikke på Tilføj app.

Økonomisk integration

Dette vil give dig en unik nøgle, som du bliver nødt til at kopiere til din forekomst af Simply CRM .

Økonomisk integrationsnøgle

Nu skal du åbne din Simply CRM forekomst, gå til Indstillinger og vælge Andre indstillinger. Vælg E-conomic under Andre indstillinger og derefter Valg.

Brug indstillingen Rediger til at opdatere dine oplysninger og indsætte den e-conomic-nøgle, du genererede, i feltet Public Token. Tryk på Gem.

Når du indsætter nøglen, skal du sørge for, at statusikonet skifter til et grønt markering. Hvis den ikke ændrer sig, mislykkedes integrationen, og vi anbefaler, at du foretager en gentagelse af hele processen.

Sådan konfigureres E-conomic-kontoindstillinger

Hvis du ikke har konfigureret din E-conomic-konto, skal du kontrollere denne korte guide til, hvordan du opretter en E-conomic-konto og indsamler så mange faktureringsoplysninger som muligt.

Gå først til Alle indstillinger og åbn fanen Abonnement i menuen til venstre. Tryk på abonnementsstatus.

Vi anbefaler stærkt, at du aktiverer tilføjelsen Dimension (Department), som giver dig mulighed for at fordele din virksomheds indtægter, udgifter og afdelingsbalance. Dette vil hjælpe dig med at vurdere rentabiliteten for hver afdeling i din virksomhed. Du kan læse mere om denne tilføjelse her.

Hvis du ikke aktiverede tilføjelsen, da du oprettede din konto, kan du trykke på knappen Gå til marked.

Økonomisk konfiguration

Vælg tilføjelsesmodulet i venstre menu, og vælg Dimension.

E-conomic tilføjelser
Tilføj tilføjelse til dimension i E-conomic

Når du har aktiveret dimension, skal du gå til Alle indstillinger> Kategorier og enheder> Afdelinger. Tryk på knappen Ny afdeling.

Ny afdeling E-conomic

Sådan bruges E-conomic modulet i Simply CRM

For at finde E-conomic-modulet i Simply CRM skal du logge ind på dit dashboard og navigere til siden Indstillinger ved hjælp af rullemenuen i øverste højre hjørne. Tryk på Andre indstillinger og vælg E-conomic fra rullemenuen.

E-conomic modul

Dette fører dig til E-conomic konfigurationsside, hvor du kan vælge dine egne præferencer og indstillinger.

E-conomic indstillinger

Følgende tabel forklarer hver mulighed og dens praktiske anvendelse. Gå igennem hver mulighed nøje, før du konfigurerer dine indstillinger.

Mulighed Beskrivelse
Aftale Specificerer E-conomic Agreement-nummeret, som du modtager, når du har indtastet E-conomic API-nøglen
Brugernavn Specificerer det E-conomic brugernavn, som du modtager, når du har indtastet E-conomic API-nøglen
Offentlig token Henviser til E-conomic API-nøglen, der genereres under installationsprocessen
Organisation Repræsenterer det primære felt, der bruges til at synkronisere organisationsdata
Kontakt Repræsenterer det primære felt, der bruges til at synkronisere kontaktdata
Begivenhed Lader dig synkronisere hver begivenhed i Simply CRM kalenderen som en separat afdeling
Synkroniseringsgrænse Repræsenterer antallet af usynkroniserede poster, der er valgt til synkronisering
Opdater poster Update Records giver dig mulighed for at vælge mellem to muligheder:

Spring over – ignorerer alle poster, der er synkroniserede poster fra CRM til E-conomic.

Overskriv – anvender alle ændringer i synkroniserede CRM-poster på E-conomic-posterne
Service Specificerer, hvordan dataene skal synkroniseres.

Cron – synkroniserer automatisk data hvert 15. minut.

Manual – kræver, at du trykker på synkroniseringsknappen på siden med modulindstillinger for at starte synkronisering.

Standardkonfigurationen

Når du installerer E-conomic-modulet i Simply CRM , vil dine indstillinger blive forudkonfigureret. De følgende afsnit forklarer, hvilken indstilling du kan forvente at finde, når du installerer E-conomic i din Simply CRM forekomst.

Standard synkroniseringsindstillingen er indstillet til to-vejs, hvilket betyder, at posterne synkroniseres, hver gang du foretager ændringer i et af de to programmer.

E-conomic standardindstillinger

Hvis du vil ændre synkroniseringstypen, skal du trykke på papirkurvikonet til højre for at slette den aktuelle konfiguration. Tilføj derefter den foretrukne indstilling, og tryk på Gem.

Derudover konfigurerer Simply CRM automatisk standardværdiindstillingerne, som det ses på billedet herunder.

Valutakurs repræsenterer kursen mellem fakturavalutaen og aftalens basisvaluta. Valutakursen udtrykker hvor meget basisvaluta det vil koste at købe 100 enheder af fakturavalutaen.

Marginal i basisvaluta viser forskellen mellem kostprisen for fakturaposter og nettoomsætningsbeløbet på fakturaen. Kreditnoter vil have et negativt tal på dette felt.

Marginalprocent repræsenterer marginen udtrykt i procentdel. Dette antal vil også være negativt for kreditnotaer.

Prisen i basisvaluta viser de samlede omkostninger for alle poster i basisvalutaen.

Momszone-nummer svarer til kundeindstillingerne i fakturaafsnittet i E-conomic. Afhængig af kunden kan denne indstilling indstilles til:

• Indenlandsk
  • EU
  • I udlandet
  • Indenlands uden moms
Moms Zone-nummer i E-conomic

Barred viser, om kontoen er spærret fra os.

Aktiveret for kunde specificerer, om momszonen er gældende for kunden.

Aktiveret for leverandør specificerer, om momszonen er gældende for leverandøren.

Layout-nummer refererer til fakturalayoutet, og det svarer til E-conomic Sales> Indstillinger> Design og Layouts.

E-conomic fakturalayout

Ignorer nulværdifaktura giver dig mulighed for at ignorere fakturaer med nulværdier under datasynkronisering.

Med udkast kan du kun synkronisere Simply CRM fakturaer som kladder.

Synkroniser kontakt som kunde synkroniserer organisationer og kontakter som kunder.

Valuta viser posten ISO 4217 valutakode.

Virksomhedsidentifikationsnummer specificerer kundens virksomhedsidentifikationsnummer. F.eks. CVR i Danmark.

Betalingsbetingelsesnummer viser den unikke id for betalingsbetingelserne. Det svarer til E-conomic> Opsætning> Betalingsbetingelser.

E-conomic betalingsbetingelser

Kundegruppenummer repræsenterer den unikke identifikator for kundegruppen. Det svarer til E-conomic> Kunder> Kundegruppe.

E-conomic kundegrupper

Departmental Distribution Number repræsenterer den unikke identifikator for afdelingens distribution. En afdelingsfordeling specificerer, hvilken post der skal distribueres mellem forskellige afdelinger.

Produktgruppenummer er det unikke nummer, der identificerer produktgruppen. Det svarer til E-conomic> Products> Products Group.

E-conomic produkter gruppe

E-conomic og Simply CRM felter

Følgende tabeller forklarer forholdet mellem E-conomic og Simply CRM felter. Hver tabel henviser til et enkelt modul.

Produkter

Simply CRM Økonomisk Bemærk
Produktnummer Produktnummer Påkrævet. Sæt automatisk til PRO # (f.eks. PRO1, PRO2 osv.)
produktnavn Navn Dette felt er påkrævet.
Beskrivelse Beskrivelse N / A
E-conomisk kostpris Omkostning Data indsamlet fra feltet CRM E-conomic Cost Price. Hvis feltet er tomt, indstilles værdien til 0.
E-conomic anbefalet pris Vejledende pris Data indsamlet fra feltet CRM E-conomic Recommended Price. Hvis feltet er tomt, indstilles værdien til 0.
Pris per stk Salgspris N / A
Stregkode N / A
E-conomic Barred Barred N / A
Produkt Aktiv Enhedsnummer N / A
Produktgruppenummer N / A
E-conomic afdeling Afdelingsfordeling Hvis det er tomt, synkroniseres dette felt ikke med E-conomic. Kan indstilles på siden Standardværdi.
E-conomic Inventory Beholdning Hvis det er tomt, synkroniseres dette felt ikke med E-conomic.

Konti

Simply CRM Økonomisk Bemærk
E-conomic kundenummer Kundenummer Dette felt er påkrævet, og det indstilles automatisk i E-conomic.
E-conomic Barred Barred N / A
Betalingsadresse Adresse N / A
Balance Indstil altid til 0.
Hvad Nej Virksomhedsidentifikationsnummer Hvis momsværdien ikke er tom, bruges virksomhedsidentifikationsnummeret fra siden Standardværdier.
Faktureringsby by N / A
Faktureringsland Land N / A
Kredit grænse N / A
betalingsmiddel Dette felt er påkrævet. Det kan indstilles på siden Standardværdier.
E-mail N / A
Organisationens navn Navn Dette felt er påkrævet.
Fakturering postnummer ZIP N / A
E-conomic Public Entry Number Offentligt indgangsnummer N / A
Telefon- og faxnummer N / A
Internet side Internet side N / A
E-conomic kundegruppenummer Kundegruppenummer Dette felt er påkrævet. Det kan indstilles på siden Standardværdier.
E-conomic momszone nummer Momszone nummer Dette felt er påkrævet.
E-conomic betalingsbetingelsestype Betalingsbetingelser nummer Dette felt er påkrævet. Det kan indstilles på siden Standardværdier.
E-conomic EAN EAN N / A
Layout N / A
Sælger N / A

Fakturaer

E-conomic detailsektion

Det følgende afsnit indeholder en detaljeret oversigt over alle felter, der er tilgængelige i E-conomic modulet.

Produkter

Mark Beskrivelse
E-conomic fordelingsnøgle Repræsenterer den unikke identifikator for afdelingens distribution.
E-conomic afdeling En afdelingsfordeling definerer de afdelinger, som posten er fordelt over. Dette kræver, at modulet E-conomic Departments er aktiveret
E-conomic Sidste synkroniseringsdato Viser, når den sidste synkronisering fra CRM til E-conomic blev udført. Dette felt er tomt for produkter, der er oprettet i E-conomic.
E-conomic anbefalet pris Specificerer den anbefalede pris for E-conomic-produkter.
E-conomic Inventory Repræsenterer en samling af egenskaber, der kun er gældende, hvis lagermodulet i E-conomic er aktiveret.
E-conomic produktnummer Viser produktnummeret fra E-conomic, som kan være anderledes end CRM-produktnummeret.
E-conomisk kostpris Viser kostprisen for E-conomic-produkter.
E-conomic Barred Angiver, om produktet er spærret eller ej. Hvis et produkt er spærret, kan du ikke oprette fakturaer til det.

organisationer

Mark Beskrivelse
E-conomic kundenummer Kundenummeret i E-conomic, som kan være anderledes end CRM-nummeret.
E-conomic virksomhedsidentifikationsnummer Virksomhedsidentifikationsnummer i E-conomic. F.eks. CVR i Danmark.
E-conomic EAN Det europæiske artikelnummer i E-conomic. EAN bruges til at fakturere den danske offentlige sektor.
E-conomic City Kundebyen i E-conomic.
E-conomic land Kundelandet i E-conomic.
E-conomic momsnummer Specificerer kundens momsidentifikationsnummer. Dette felt er kun tilgængeligt for aftaler i Sverige, England, Tyskland, Polen og Finland. Må ikke forveksles med det danske CVR-nummer, der er defineret som et virksomhedsidentifikationsnummer.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Den unikke id for betalingsbetingelserne fra E-conomic.
E-conomic momszone nummer Angiver den momszone, hvor kunden befinder sig: Indenlands, EU, i udlandet, Indenlands uden moms.
E-conomic Barred Angiver, om kunden er afskåret fra fakturering.
E-conomic valuta Standardbetalingsvalutaen for den e-conomiske kunde.
E-conomic adresse Kundeadresse fra E-conomic.
E-conomic ZIP Kundepost fra E-conomic.
E-conomic Public Entry Number Det offentlige indtastningsnummer bruges til elektronisk fakturering, og det definerer den konto, som fakturaerne skal genereres på.
E-conomic kundegruppenummer Den unikke identifikator for E-conomic kundegrupper.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Standardbetalingsbetingelserne for E-conomic kunder.
E-conomic Sidste synkroniseringsdato Viser datoen for den sidste synkronisering fra Simply CRM til E-conomic.

Kontakter

Fakturaer

Mark Beskrivelse
E-conomic bogført fakturanummer Nummeret på den bookede faktura i E-conomic.
E-conomic Udkast til fakturadato Udkastet til Simply CRM faktura (vises, hvis fakturaen er oprettet i Simply CRM og synkroniseret til E-conomic).
E-conomic nettobeløb i basisvaluta Det samlede fakturabeløb i E-conomic (uden skat).
E-konomisk afrundingsmængde Den samlede afrundingsfejl i basisvalutaen på den E-conomic faktura.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Betalingsbetingelsesnummeret, der er angivet i E-conomic.
E-conomic navn Kundenavnet i E-conomic.
E-conomic City Kundebyen i E-conomic.
E-conomic udkast til fakturanummer Nummeret på CRM-udkastsfakturaen, der tildeles under CRM til E-conomic synkronisering.
E-conomic valuta Fakturavalutaen i E-conomic.
E-conomic momsnummer Det samlede momsbeløb på den elektroniske faktura.
E-conomic Rest i Base Currenc Det resterende beløb, der skal betales i basisvaluta i E-conomic.
E-conomic betalingsnavn Type af betalingsbetingelser, der er angivet i E-conomic faktura.
E-conomic adresse Kundeadressen i E-conomic.
E-conomic ZIP Kundens ZIP i E-conomic.
Opdateret den 01/06/2020