Sådan integreres E-conomic med Simply CRM

Simply CRM giver dig mulighed for at integrere E-conomic med din Simply-instans for bedre at spore dine betalinger og regnskabsoplysninger. Denne integration giver dig et klart overblik over alle dine E-conomic informationer i CRM.

Sådan opsætter du E-conomic

Bemærk venligst, at E-conomic nu er forudinstalleret i Simply CRM . Hvis du er en eksisterende kunde, og du ikke har E-conomic, bedes du kontakte vores supportteam. De installerer E-conomic-modulet for dig.

Hvis du ikke allerede har en E-conomic-konto, skal du oprette en ny konto på E-conomic-webstedet .

Når du har oprettet din E-conomic-konto, skal du integrere den med Simply CRM , hvilket du kan gøre ved at følge nedenstående link:

I det nye vindue skal du klikke på Tilføj app.

Økonomisk integration

Dette vil give dig en unik nøgle, som du skal kopiere til din forekomst af Simply CRM .

Økonomisk integrationsnøgle

Nu skal du åbne din Simply CRM instans, gå til Indstillinger og vælge Andre indstillinger. Under Andre indstillinger skal du vælge E-conomic og derefter Indstillinger.

Brug indstillingen Rediger til at opdatere dine oplysninger og indsætte den E-conomic-nøgle, som du genererede, i feltet Offentlig token. Tryk på Gem.

Når du indsætter nøglen, skal du sørge for, at statusikonet ændres til et grønt flueben. Hvis det ikke ændrer sig, mislykkedes integrationen, og vi anbefaler, at du gentager hele processen.

Sådan konfigureres E-conomic-kontoforudindstillinger

Hvis du ikke har konfigureret din E-conomic-konto, så tjek denne korte vejledning om, hvordan du opretter en E-conomic-konto og indsamler så mange faktureringsoplysninger som muligt.

Først skal du gå til Alle indstillinger og åbne fanen Abonnement i menuen til venstre. Tryk på Abonnementsstatus.

Vi anbefaler stærkt, at du aktiverer tilføjelsen Dimension (Afdeling), som giver dig mulighed for at allokere din virksomheds indtægter, udgifter og afdelingssaldo. Dette vil hjælpe dig med at vurdere rentabiliteten af hver afdeling i din virksomhed. Du kan læse mere om denne tilføjelse her.

Hvis du ikke aktiverede tilføjelsen, da du oprettede din konto, kan du trykke på knappen Gå til marked.

Økonomisk konfiguration

Vælg tilføjelsesmodulet i venstre menu, og vælg Dimension.

E-conomic tilføjelser

På Dimensions hjemmeside skal du klikke på Tilføj app.

Når du har aktiveret Dimension, skal du gå til Alle indstillinger > Kategorier og enheder > Afdelinger. Tryk på knappen Ny afdeling.

Ny afdeling E-conomic

Sådan bruger du E-conomic-modulet i Simply CRM

For at finde E-conomic-modulet i Simply CRM skal du logge ind på dit dashboard og navigere til siden Indstillinger ved at bruge rullemenuen i øverste højre hjørne. Tryk på Andre indstillinger, og vælg E-conomic fra rullemenuen.

E-conomic modul

Dette fører dig til E-conomic konfigurationssiden, hvor du kan vælge dine egne præferencer og indstillinger.

Følgende tabel forklarer hver mulighed og dens praktiske anvendelse. Gennemgå hver mulighed omhyggeligt, før du konfigurerer dine indstillinger.

Mulighed Beskrivelse
Aftale Angiver E-conomic-aftalenummeret, som du modtager, efter du har indtastet E-conomic API-nøglen.
Brugernavn Angiver det E-conomic-brugernavn, som du modtager, når du indtaster E-conomic API-nøglen.
Offentlig token Refererer til E-conomic API-nøglen, som genereres under installationsprocessen.
Begivenhed Giver dig mulighed for at synkronisere hver begivenhed i Simply CRM -kalenderen som en separat afdeling.
Opdater poster Update Records giver dig mulighed for at vælge mellem to muligheder:

Spring over – ignorerer alle poster synkroniserede poster fra CRM til E-conomic.

Overskriv – anvender alle ændringer i synkroniserede CRM-poster til E-conomic-posterne.
Service Angiver, hvordan dataene skal synkroniseres.

Cron – synkroniserer automatisk dataene hvert 15. minut.

Manuel – kræver, at du trykker på knappen Synkroniser på siden med modulindstillinger for at starte synkronisering.
Download PDF til fakturaer med Cron Downloader automatisk PDF-filen til fakturaer under synkronisering.
Download PDF for citater med Cron Downloader automatisk PDF-filen for citater under synkronisering.
Download PDF til salgsordrer med Cron Downloader automatisk PDF-filen til salgsordrer under synkronisering.
Status Viser et flueben, når E-conomic-integrationen er konfigureret korrekt; ellers viser den et udråbstegn.
Synkroniseringsgrænse Det maksimale antal poster under synkronisering (1000 er den anbefalede værdi).
Antal poster pr. anmodning Angiver antallet af poster, når E-conomic-modulerne laver anmodninger via API. Det maksimale antal poster er 1000; den anbefalede værdi er 50.

Standardkonfigurationen

Når du installerer E-conomic-modulet i Simply CRM , vil dine indstillinger blive forudkonfigureret, som vist nedenfor.

Følgende tabel opdeler hver kolonne og forklarer deres muligheder.

Hvis du vil ændre typen af synkronisering eller dens retning, skal du blot trykke på rullemenuen Forbindelsestype og vælge de foretrukne indstillinger. Tryk derefter på Gem i kolonnen Handling.

Simply CRM konfigurerer automatisk standardværdiindstillingerne.

Valutakurs repræsenterer kursen mellem fakturavalutaen og aftalens basisvaluta. Valutakursen udtrykker, hvor meget basisvaluta det vil koste at købe 100 enheder af fakturavalutaen.

Margin i basisvaluta viser forskellen mellem kostprisen for fakturaposterne og salgsnettobeløbet på fakturaen. Kreditnotaer vil have et negativt tal i dette felt.

Marginprocent repræsenterer marginen udtrykt i procenter. Dette tal vil også være negativt for kreditnotaer.

Kostpris i basisvaluta viser de samlede omkostninger for alle varer i basisvalutaen.

Momszonenummer svarer til kundeindstillingerne i fakturasektionen i E-conomic. Afhængigt af kunden kan denne indstilling indstilles til:

• Indenrigs
  • EU
  • I udlandet
  • Indenrig uden moms
moms Zonenummer i E-conomic

Spærret viser, om kontoen er spærret fra os.

Aktiveret for kunde angiver, om momszonen er gældende for kunden.

Aktiveret for leverandør angiver, om momszonen er gældende for leverandøren.

Layoutnummeret refererer til fakturalayoutet, og det svarer til E-conomic Salg > Indstillinger > Design og layout.

E-conomic fakturalayout

Kladde lader dig kun synkronisere Simply CRM fakturaer som kladder. S

Valuta viser ISO 4217-valutakoden for posten.

Corporate Identification Number angiver kundens virksomhedsidentifikationsnummer. Eksempelvis CVR i Danmark.

Betalingsbetingelser Nummer viser betalingsbetingelsernes unikke identifikator. Det svarer til E-conomic > Opsætning > Betalingsbetingelser.

E-conomic betalingsbetingelser

Kundegruppenummer repræsenterer den unikke identifikator for kundegruppen. Det svarer til E-conomic > Kunder > Kundegruppe.

E-conomic kundegrupper

Afdelingsdistributionsnummer repræsenterer den unikke identifikator for afdelingsfordelingen. En afdelingsfordeling angiver, hvilken post der er fordelt mellem forskellige afdelinger.

Produktgruppenummer er det unikke nummer, der identificerer produktgruppen. Det svarer til E-conomic > Produkter > Produktgruppe.

Spærret (under Produkter) angiver, om produktet kan sælges. Du kan ikke booke en faktura for et produkt, hvis værdi er sat til Spærret.

E-conomic og Simply CRM felter

Følgende tabeller forklarer sammenhængen mellem E-conomic og Simply CRM -felter. Hver tabel refererer til et enkelt modul.

Produkter

Simply CRM Økonomisk Bemærk
Produktnummer Produktnummer Påkrævet. Automatisk indstillet til PRO# (f.eks. PRO1, PRO2 osv.)
produktnavn Navn Dette felt er påkrævet.
Beskrivelse Beskrivelse N/A
E-conomic Kostpris Omkostning Data indsamlet fra feltet CRM E-conomic Cost Price. Hvis feltet er tomt, sættes værdien til 0.
E-conomic vejledende pris Vejledende pris Data indsamlet fra feltet CRM E-conomic anbefalet pris. Hvis feltet er tomt, sættes værdien til 0.
Pris per stk Salgspris N/A
Stregkode N/A
E-conomic Spærret Spærret N/A
Produkt aktivt Enhedsnummer N/A
Produktgruppenummer N/A
E-conomisk afdeling Afdelingsfordeling Hvis det er tomt, vil dette felt ikke blive synkroniseret med E-conomic. Kan indstilles på siden Standardværdi.
E-conomic inventar Beholdning Hvis det er tomt, vil dette felt ikke blive synkroniseret med E-conomic.

Regnskaber

Simply CRM Økonomisk Bemærk
E-conomic kundenummer Kundenummer Dette felt er obligatorisk, og det indstilles automatisk i E-conomic.
E-conomic Spærret Spærret N/A
Betalingsadresse Adresse N/A
Balance Altid indstillet til 0.
Hvad Nej Virksomhedsidentifikationsnummer Hvis værdien VAT No er tom, vil virksomhedens identifikationsnummer fra siden Standardværdier blive brugt.
Billing City By N/A
Faktureringsland Land N/A
Kredit grænse N/A
betalingsmiddel Dette felt er påkrævet. Det kan indstilles på siden Standardværdier.
E-mail N/A
Organisationens navn Navn Dette felt er påkrævet.
Faktureringspostnummer ZIP N/A
E-conomic offentligt adgangsnummer Offentligt indgangsnummer N/A
Telefon- og faxnummer N/A
Internet side Internet side N/A
E-conomic kundegruppenummer Kundegruppenummer Dette felt er påkrævet. Det kan indstilles på siden Standardværdier.
E-conomic momszonenummer Momszonenummer Dette felt er påkrævet.
E-conomic Betalingsbetingelser Type Betalingsbetingelser nummer Dette felt er påkrævet. Det kan indstilles på siden Standardværdier.
E-conomic EAN EAN N/A
Layout N/A
Sælger N/A

Fakturaer

E-conomic detaljer sektion

Det følgende afsnit indeholder en detaljeret oversigt over alle tilgængelige felter i E-conomic-modulet.

Produkter

Mark Beskrivelse
E-conomic distributionsnøgle Repræsenterer den unikke identifikator for afdelingsfordelingen.
E-conomisk afdeling En afdelingsfordeling definerer de afdelinger, som posten er fordelt over. Dette kræver, at modulet E-conomic afdelinger er aktiveret
E-conomic sidste synkroniseringsdato Viser hvornår den sidste synkronisering fra CRM til E-conomic blev udført. Dette felt er tomt for produkter oprettet i E-conomic.
E-conomic vejledende pris Angiver den vejledende pris for E-conomic produkter.
E-conomic inventar Repræsenterer en samling af egenskaber, der kun er anvendelige, hvis lagermodulet i E-conomic er aktiveret.
E-conomic produktnummer Viser produktnummeret fra E-conomic, som kan være forskelligt fra CRM-produktnummeret.
E-conomic Kostpris Viser kostprisen for E-conomic produkter.
E-conomic Spærret Angiver, om produktet er spærret eller ej. Hvis et produkt er spærret, vil du ikke kunne oprette nogen fakturaer for det.

Organisationer

Mark Beskrivelse
E-conomic kundenummer Kundenummeret i E-conomic, som kan være anderledes end CRM-nummeret.
E-conomic Corporate Identification Number Virksomhedens identifikationsnummer i E-conomic. Eksempelvis CVR i Danmark.
E-conomic EAN Det europæiske artikelnummer i E-conomic. EAN bruges til at fakturere den danske offentlige sektor.
E-conomic City Kundebyen i E-conomic.
E-conomic land Kundelandet i E-conomic.
E-conomic momsnummer Angiver kundens momsregistreringsnummer. Dette felt er kun tilgængeligt for aftaler i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Polen og Finland. Ikke til at forveksle med det danske CVR-nummer, der er defineret som et Corporate Identification Number.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Den unikke identifikator for betalingsbetingelserne fra E-conomic.
E-conomic momszonenummer Angiver den momszone, hvor kunden befinder sig: Indenlandsk, EU, Udland, Indenlandsk Uden moms.
E-conomic Spærret Angiver om kunden er afskåret fra at fakturere.
E-conomic Valuta E-conomic-kundens standardbetalingsvaluta.
E-conomic adresse Kundeadresse fra E-conomic.
E-conomic ZIP Kunde-zip fra E-conomic.
E-conomic offentligt adgangsnummer Det offentlige postnummer bruges til elektronisk fakturering, og det definerer den konto, hvorpå fakturaerne genereres.
E-conomic kundegruppenummer Den unikke identifikator for E-conomic kundegrupper.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Standardbetalingsbetingelserne for E-conomic-kunder.
E-conomic sidste synkroniseringsdato Viser datoen for sidste synkronisering fra Simply CRM til E-conomic.

Kontaktpersoner

Fakturaer

Mark Beskrivelse
E-conomic reserveret fakturanummer Nummeret på den bookede faktura i E-conomic.
E-conomic udkast til fakturadato Udkastet til Simply CRM -fakturaen (vises, hvis fakturaen er oprettet i Simply CRM og synkroniseret til E-conomic).
E-conomic nettobeløb i basisvaluta Det samlede fakturabeløb i E-conomic (uden afgifter).
E-conomic afrundingsbeløb Den samlede afrundingsfejl i basisvalutaen i E-conomic-fakturaen.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Betalingsvilkårsnummeret angivet i E-conomic.
E-conomic navn Kundens navn i E-conomic.
E-conomic City Kundebyen i E-conomic.
E-conomic udkast til fakturanummer Nummeret på CRM-kladdefakturaen, som tildeles under CRM til E-conomic synkronisering.
E-conomic valuta Fakturavalutaen i E-conomic.
E-conomic momsnummer Det samlede momsbeløb i E-conomic-fakturaen.
E-conomic Resten i basisvaluta Det resterende beløb skal betales i basisvaluta i E-conomic.
E-conomic betalingsnavn Type betalingsbetingelser angivet i E-conomic-fakturaen.
E-conomic adresse Kundeadressen i E-conomic.
E-conomic ZIP Kunden ZIP i E-conomic.
Opdateret den 06/03/2022