Sådan bruges Quick Create-indstillingen i Simply CRM

Simply CRM giver alle sine brugere med en Quick Opret genvej, der gør det muligt hurtigt og nemt at oprette nye poster i din CRM-instans.

Indstillingen Hurtig oprettelse er tilgængelig på alle sider i din forekomst, og du kan åbne den ved at trykke på det grønne plusikon i øverste højre hjørne.

Når du trykker på ikonet, afslører du en rullemenu med standardgenveje, som giver dig mulighed for at oprette følgende typer poster:

• Del
  • Kontakt
  • Organisation
  • Dokument
  • Begivenhed
  • Opgave
  • Produkt
  • Sælger
  • Service

Klik blot på den ønskede type poster, så får du et pop op-vindue, der giver dig mulighed for at indtaste de grundlæggende oplysninger om posten.

I pop op-vinduet betegnes de obligatoriske felter med en stjerne som vist nedenfor. Hvis du hurtigt vil oprette en post, skal du udfylde de nødvendige oplysninger og trykke på Gem .

Hurtig Opret kontakter

Hvis du ønsker at åbne den detaljerede visning, hvor du kan redigere alle postoplysningerne, skal du trykke på Gå til fuld form .

Sådan redigeres pop op-vinduet Quick Create

Hvis din virksomhed kræver, at du hurtigt indtaster og gemmer bestemte informationsbits vedrørende en bestemt type poster, kan du tilpasse pop op-vinduet Hurtigt Opret ved at tilføje eller fjerne felter.

For at redigere pop op-vinduet Hurtig Opret for et bestemt modul skal du navigere til modulets startside. Åbn f.eks. Modulet Kontakter.

Åbn derefter rullemenuen Indstillinger ved at trykke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.

Vælg Kontakter felter og layout i rullemenuen.

På denne måde får du adgang til Layout Editor, som giver dig mulighed for at konfigurere felterne i pop op-vinduet Hurtig Opret.

På siden Layout Editor navigerer du til det felt, du vil føje til pop op-vinduet Hurtig Opret til det modul, du redigerer. Når du har fundet det ønskede felt, skal du blot trykke på sektionen Hurtig oprettelse.

Vigtigt: Hvis afsnittet Hurtig oprettelse er skrevet i lysegrå tekst, deaktiveres feltet i pop op-vinduet Hurtig oprettelse. Omvendt, hvis sektionen er sort, vil den være til stede i pop op-vinduet.

Bemærk, at nogle felter ikke kan tilføjes eller fjernes fra vinduet Quick Create modal. For eksempel kan obligatoriske felter som fornavn og efternavn ikke deaktiveres i vinduet Hurtig oprettelse af kontakter.

Opdateret den 25/05/2021