Sådan konfigureres brugerkalenderindstillinger

Simply CRM kan du konfigurere din kalender og tilpasse den i overensstemmelse med dine behov. Dette betyder, at du kan tilpasse påmindelsesinterval, tidszone og mange flere kalenderfelter.

Sådan konfigureres kalenderpræferencer

Hvis du vil konfigurere dine kalenderpræferencer, skal du åbne Mine indstillinger og vælge Kalenderindstillinger. Dette fører dig til skærmen vist nedenfor, hvor du kan konfigurere indstillingerne i henhold til dine personlige præferencer.

Nedenfor har vi oprettet en tabel, der beskriver hver tilgængelig mulighed under kalenderindstillinger. Vi anbefaler, at du gennemgår det omhyggeligt, før du opdaterer dine kalenderpræferencer.

Mark Beskrivelse
Ugens startdag Gør det muligt at vælge ugens start. For eksempel mandag.
Dagen starter kl Giver dig mulighed for at indstille, hvornår din arbejdsdag starter.
Datoformat Tillader dig at vælge det foretrukne datoformat.
Kalender timeformat Gør det muligt at vælge tidsformat, 12 eller 24 timer.
Tidszone Giver dig mulighed for at indstille tidszonen fra rullemenuen.
Standardvisning af Min kalender Gør det muligt at vælge den foretrukne kalendervisning i rullemenuen.
Standard opkalds varighed (min) Indstiller automatiske opdateringer til slutdato og tid for opkald.
Anden begivenhedsvarighed (min) Indstiller automatiske opdateringer til alle andre begivenheder end opkald.
Standard begivenhedsstatus Gør det muligt at vælge standardbegivenhedsstatus i rullemenuen.
Standard aktivitetstype Tillader dig at vælge standardaktivitetstypen i rullemenuen.
Interval for pop-up-påmindelse Indstiller det tidsinterval, hvorefter popup-hændelsespåmindelsen vises igen, når den er lukket.
Skjul afsluttede kalenderbegivenheder Giver dig mulighed for at skjule de afsluttede kalenderbegivenheder.
Standard kalendervisning Gør det muligt at vælge standardkalendervisning i rullemenuen.

Vigtigt: Med brugerkalenderindstillinger kan du konfigurere deling med visning eller se og redigere tilladelser.

Opdateret den 11/12/2019