1. Hjem
  2. Konfiguration simpelthen
  3. /
  4. Kom i gang
  5. /
  6. Grundlæggende funktionalitet
  7. /
  8. Brugere og indstillinger
  9. /
  10. Sådan konfigureres personlige oplysninger i Mine indstillinger

Sådan konfigureres personlige oplysninger i Mine indstillinger

Hver bruger i Simply CRM kan bruge Mine indstillinger til at konfigurere deres personlige oplysninger og vælge, hvilke oplysninger der skal vises offentligt.

Konfigurer personlige oplysninger

For at konfigurere dine personlige oplysninger i Simply CRM , skal du trykke på Bruger i øverste højre hjørne. Vælg Mine indstillinger i rullemenuen.

Dette indlæser et nyt vindue, hvor du kan konfigurere dine oplysninger ved at trykke på knappen Rediger i øverste højre hjørne.

Opdater dine detaljer, og tryk på Gem.

Bruger login & rolle

I det første redigeringsfelt kan du redigere dit fornavn, efternavn, primære e-mail, rolle og standard leadvisning.

Mark Beskrivelse
Fornavn Indtast brugerens fornavn
Efternavn Indtast brugerens efternavn
Primær email Indtast brugerens primære e-mail-adresse
rolle Tillader dig at tildele roller til brugere (kun administratorer har denne mulighed)
Primær gruppe Administratoren kan indstille den primære gruppe for hver bruger

Valuta- og nummerfeltkonfiguration

Når du administrerer moduler som fakturaer, tilbud, salg osv., Skal du indtaste et valutaformat, decimaldelere, antal decimaler, symbolplaceringer osv. Du kan konfigurere disse indstillinger under feltet Konfiguration af valuta og nummer i Mine præferencer.

Mark Beskrivelse
betalingsmiddel Vælg den foretrukne valuta fra rullemenuen. Husk, at de nuværende basisrater anvendes til konverteringer
Tallgruppemønster Vælg den ciffergruppeseparator, der gør høje tal lettere at læse
Separator for gruppegrupper Vælg siffergruppeafseparator fra rullemenuen
Decimal separator Vælg en separator, der vil blive brugt til at opdele decimaler og heltal dele af tallet
Symbolplaceringer Vælg placeringen af valutasymbolet i rullemenuen
Antal valutaresultater Vælg antallet af decimaler
Trunker efterfølgende nuller Marker dette felt for at slippe værdierne efter decimalpunktet

Mere information

Mark Beskrivelse
Titel Angiv brugerens titel
Fax Angiv brugerens faxnummer
Afdeling Angiv brugerens afdeling
Anden e-mail Angiv brugerens andre e-mail-adresser
Kontortelefon Angiv brugerens kontortelefonnummer
Sekundær e-mail Angiv brugerens sekundære e-mail-adresse
Mobiltelefon Angiv brugerens mobiltelefonnummer
Rapporterer til Specificer den seniorbruger, som den valgte bruger rapporterer til
Hjemmetelefon Angiv brugerens hjemmetelefonnummer
Sekundær telefon Angiv brugerens sekundære telefonnummer
Dokumenter Vedhæft dokumenter relateret til brugeren
Intern mailkomponist Marker dette felt for at få vist det integrerede Simply CRM e-mail-vindue
Sprog Vælg det foretrukne sprog
Standard Record View Vælg den foretrukne postvisning – detaljeret eller sammenfattende visning
Skjul til venstre panel Marker dette felt for at skjule menuen til venstre panel
Underskrift Tillader dig at oprette og tilføje en signatur til dine e-mails

Bruger adresse

Denne boks giver dig mulighed for at redigere alle oplysninger, der er relateret til brugerens adresse.

Mark Beskrivelse
Vejnavn Angiv gadenavn
Land Angiv landet
by Angiv byen
postnummer Angiv byens postnummer
Stat Angiv staten

Brugerfoto

I denne boks kan du indstille et profilbillede til brugeren ved at trykke på knappen Upload og vælge det ønskede fotografi fra din computer.