Sådan integreres Google Kalender i Simply CRM

For at hjælpe vores kunder med at bruge Simply CRM i det fulde omfang har vi implementeret support til Google Kalender, som let kan integreres i Simply. Denne artikel forklarer, hvordan du kan bruge alle funktionerne i Google Kalender i din forekomst af Simply CRM .

Sådan konfigureres Google API'er

Inden du begynder at bruge Google Kalender, skal du konfigurere den i Simply. For at opnå dette skal du først åbne Google API-konsollen og trykke på Vælg et projekt i øverste venstre hjørne, som vist på skærmbilledet nedenfor.

Tryk på Nyt projekt i pop op-vinduet og indtast projektnavnet.

Åbn den nye API-oversigt, som vist nedenfor.

I oversigten skal du trykke på knappen Aktiver apps og tjenester.

Fra biblioteket skal du vælge og aktivere Google Kalender API.

Søg derefter efter Contact API'et og aktiver det.

Du kan aktivere Kontakter-API ved at trykke på det på resultatsiden og bruge knappen Aktiver, som fremhævet på billedet herunder.

Når du har aktiveret Google Kalender API og Kontakter API, vender du tilbage til projektoversigten. Det skal vise, at du har aktiveret de to API'er i afsnittet API'er og tjenester.

Når du åbner API'er og tjenester, skal du nu vælge fanen Credentials i venstre menu.

Vælg OAuth-samtykke skærm under Credentials og udfyld detaljerne. Indstil simplehq.com og ganske enkelt-crm.com som de autoriserede domæner.

Indtast yourcrmdomain.simply-crm.com som link til applikationens hjemmeside. Her er yourcrmdomain en variabel, og du skal indtaste det CRM-domæne, du valgte, da du opsatte din CRM-instans.

Derefter skal du oprette OAuth-klient-ID-legitimationsoplysninger.

Vælg webapplikation som apptypen, og indstil https: // {your_CRM_URL} /index.php?module=Google&view=Authenticate&service=Google som omdirigerings-URL.

Log nu på din forekomst af Simply CRM .

Sådan konfigureres Google Kalender i Simpelthen

Kopier klient-id og klienthemmeligheder, gå til CRM> Indstillinger> Konfiguration> Konfigurationseditor og indsæt legitimationsoplysninger i de fremhævede felter.

Åbn blot Indstillinger og gå til Udvidelser. Vælg Google, og log ind med din Google-konto.

Hvis du ser en sikkerhedsadvarsel, skal du åbne sektionen Avanceret og klikke på Gå til simple-crm.com.

Du bliver bedt om at give visse tilladelser til Simply CRM .

Tryk på Tillad og bekræft valget.

For at foretage en synkronisering skal du gå til Kalender (eller Kontakter-modul) og åbne listevisningen. Fra Google Extensions skal du vælge Google.

I det nye vindue skal du trykke på Synkroniser nu.

Du har nu med succes integreret Google Kalender i din Simply CRM forekomst og synkroniseret dens data.

Opdateret den 14/05/2020