Sådan finder du og flettes duplikatposter i et modul

Når du importerer poster i Simply CRM , er det vigtigt at kontrollere for duplikatposter og fjerne unødvendige duplikater. Selv hvis du undlader at fjerne duplikater, når du importerer, kan du let finde dem ved hjælp af indstillingen duplikatfletning.

Følg instruktionerne herunder for at finde og flette duplikatposter.

Åbn det valgte modul. For eksempel kontakter.

Tryk på knappen Mere for at åbne en rullemenu og vælge indstillingen Find duplikater.

De felter, du vælger, bruges til at spore posterne med de samme data i det valgte modul. Dette sikrer, at alle duplikater i modulet hurtigt findes.

Duplikatposterne vil blive placeret og vist. Derefter kan du vælge at slette eller flette posterne. Hvis du beslutter at flette posterne, gemmer du kun de unikke oplysninger fra hvert felt og fjerner duplikatdataene.

Hvis du vil slette posterne, skal du klikke på afkrydsningsfelterne til venstre og trykke på Slet-knappen.

I tilfælde af at du vil flette duplikaterne, skal du markere afkrydsningsfelterne i kolonnen Flet valg og trykke på knappen Flet til højre.

Dette giver dig mulighed for at gemme de vigtigste postoplysninger og kassere de unødvendige duplikatdata, som det kan ses på billedet herunder.

Du kan bruge disse funktioner i alle moduler i Simply CRM .